StiriSpeciale.ro
cupa buldoexcavator

Cum sa alegi cea mai potrivita cupa pentru buldoexcavator

Atunci cand stati in fata deciziei de a cumpara o cupa buldoexcavator,  atasament esențial pentru optimizarea performanței pe șantier, decizia s-ar putea sa nu fie cea mai simpla. Aceste atașamente versatile, disponibile în diverse forme și dimensiuni, sunt proiectate pentru a satisface cele mai exigente cerințe ale construcțiilor moderne.

Importanța Cupei pentru Buldoexcavator

Buldoexcavatorul este un utilaj universal, recunoscut pentru capacitatea sa de a efectua săpături, excavări și încărcări. De obicei, acesta este primul utilaj care ajunge pe șantier și ultimul care pleacă. Eficiența sa depinde în mare măsură de tipul de cupă utilizată, care poate transforma acest utilaj într-un instrument multifuncțional pentru diverse tipuri de lucrări: săpat rigole, fundații, șanțuri lungi și înguste, demolări de case vechi și multe altele.

Cupa Buldoexcavator 30 cm

Pentru săpături înguste, recomandăm cupa buldoexcavator 30 cm, cunoscută și sub denumirea de “cupa banană”. Aceasta se montează pe brațul de excavare și este echipată cu doi colți laterali fixați cu șuruburi speciale. Compatibilitatea cu diverse modele, precum JCB, Komatsu, Caterpillar, Terex, Mecalac, Cukurova, New Holland și Case, permite pregătirea rapidă pentru expediere în 1-2 zile, în funcție de gradul de aglomerare a fabricii.

Cupa Trapezoidală Buldoexcavator

Pentru lucrări de rigole pentru scurgere pe marginea drumurilor, cupa trapezoidală buldoexcavator este alegerea ideală. Caracterizată prin forma sa specială trapezoidală, aceasta pregătește șanțul de scurgere pentru betonare. Disponibilă în multiple variante de prindere și dimensiuni, cupa trapezoidală se adaptează perfect la diverse necesități, fie că este vorba de unghiuri mai ascuțite sau mai obtuze.

Cupa Multifuncțională JCB 3CX

Pentru o flexibilitate sporită în teren, achiziția unei cupe multifuncționale JCB 3CX este o decizie strategică. Aceasta permite efectuarea mai multor operațiuni cu un singur atașament, economisind timp și resurse. Cu prețuri competitive și expediere rapidă, aceste cupe sunt compatibile cu numeroase mărci, inclusiv JCB, CAT, Komatsu, Volvo, Terex, New Holland, Hitachi, Case, și altele.

Calitatea și Durabilitatea Materialelor

Structura robustă a cupelor noastre este garantată de utilizarea oțelului special Hardox, cunoscut pentru durabilitatea sa excepțională. Partea inferioară și lateralele cupelor sunt realizate integral din Hardox, asigurând o exploatare îndelungată și o rezistență superioară la uzură. Va invitam sa verificati sortimentul nostru pentru cupe buldoexcavator, convinsi fiind ca avem atasamentele potrivite 100% pe buldoexcavatorul dumneavoastra.

StiriSpeciale.ro

Adauga Comentariu

Follow us

In curand