StiriSpeciale.ro

Ce funcții sunt disponibile prin Twitter Blue, abonamentul premium al rețelei de socializare

Încă de anul trecut, Twitter a lansat varianta cu plată a rețelei de socializare: Twitter Blue. Pe atunci abonamentul putea fi accesat doar de utilizatorii din Statele Unite, Australia, Canada și Noua Zeelandă. Acum, această varinată premium este valabilă oriunde în lume. Ai plăti un astfel de abonament lunar? Află care sunt funcțiile speciale adăugate în varianta premium a Twitter și ia o decizie informată!

Apeleaza la Twitter Blue pentru a-ti pastra bifa albastra

Începând de mâine, 1 aprilie 2023, bifa albastră care atestă autenticitatea unui cont Twitter va dispărea, a anunțat recent gigantul tehnologic. Lansată de 3 luni, varianta premium a Twitter a înregistrat încasări de 11 milioane de dolari din abonamentele plătite prin Google Play și App Store. Prețul abonamentului lunar diferă în funcție de țara din care ești și doar cei ce îl plătesc se pot bucura de recunoașterea contului. De exemplu, în România, prețul unui abonament este de:

  • 51 RON/lună și 529.99 RON/anual dacă plătești prin iOS;
  • 51 RON/lună și 529.99 RON/anual dacă plătești prin Android;
  • 44.03 RON/lună și 464.10 RON/anual dacă alegi varianta de plată web.

În plus, Twitter Blue pune la dispoziție metode de personalizare a interfeței. O serie de 12 variante de culori sunt disponibile pentru customizare pe lângă cea clasică, albastră. Mai mult, poți alege ca fotografia de profil să fie un NFT pe care l-ai achiziționat cu portofelul crypto. Recuperarea semnului de autenticitate a contului nu este singura funcție oferită de abonamentul premium. Aplicația promite un acces mai facil la serviciul de asistență pentru clienți și o protecție mai puternică față de furtul de identitate. În plus, autentificarea în cont se poate realiza acum prin metoda cu doi factori prin SMS. Tipurile de elemente care îți apar în bara de navigare pot fi acum alese de tine. Astfel, poți alege de la 2 până la 6 elemente care să îți apară constant, dar dacă te răzgândești, te poți întoarce la setările inițiale.

Reader Mode pentru o citire mai concentrata

Principalele venituri ale Twitter constau în vinderea spațiilor de publicitate. Totuși, atât utilizatorii, cât ONG-uri internaționale, s-au plâns de faptul că paginile sunt mult prea încărcate și parcurgerea tweet-urilor devine greoaie. Twitter Blue elimină în totalitate reclamele și încearcă să recupereze veniturile din abonamentele utilizatorilor, mai ales că în luna decembrie a anului trecut, câștigurile rețelei au înregistrat o scădere de 40%. Sensor Tower, o companie globală care furnizează date despre piața online-ului, estimează că, până în momentul de față, Twitter Blue se bucură de 385.000 de abonamente plătite cu mobilul la nivel mondial.

Această funcție de eliminare a reclamelor poartă numele de Reader Mode și are menirea de a curăța paginile de elementele care distrag atenția utilizatorului de la parcurgerea postărilor.

Undo Tweet, cea mai ceruta functie

Încă de la începuturile aplicației, utilizatorii Twitter au cerut o funcție care să permită editarea tweet-urilor. Acum este disponibilă, însă doar prin plătirea abonamentului. Funcția permite editarea tweet-ului pentru care ai apăsat deja pe butonul de publicare. Intervalul în care poți edita conținutul este de 30 de minute și sunt disponibile doar câte 5 editări pentru fiecare postare. Totuși, utilizatorii pot vedea în ce au constat editările tweet-ului tău.

Pe lângă editarea tweet-urilor, aplicația premium permite organizarea mai eficientă a postărilor pe care le-ai salvat. Până acum, toate tweet-urile pe care le salvai se adunau într-o colecție numită Bookmarked Tweets. Cu cât numărul de tweet-uri salvate este mai mare, cu atât este mai dificil să îl găsești pe cel pe care îl cauți. Astfel, Twitter Blue îți permite să creezi mai multe foldere, numite ,,Colecții” în interiorul Elementelor Salvate, cărora să le atribui ce tematică și ce nume dorești. Îți dorești să scrii tweet-uri mai lungi de 280 de caractere? Prin Twitter Blue poți scrie tweet-uri și comentarii care conțin până la 4.000 de caractere.

Alte functii ale Twitter Blue

Accesul la funcția Spaces este mai rapid acum, susțin reprezentanții Twitter. Utilizatorii pot accesa podcasturi, înregistrări și live-uri Spaces. Cât despre articolele distribuie în rețea, acum poți vedea care sunt cele mai distribuite articole de către prietenii și prietenii prietenilor tăi. Următoarea funcție reprezinta prioritizarea comentariilor utilizatorilor de Twitter Blue la postările cu care interacționează. În final, pentru utilizatorii care folosesc aplicația din web, o funcție în plus este încărcarea unor video-uri mai lungi, de 60 de minute și dimensiune de 2 GB.

StiriSpeciale.ro

Adauga Comentariu

Follow us

In curand