StiriSpeciale.ro

Descoperă de ce merită să investești într-o cadă freestanding dreptunghiulară

Ai o viață destul de agitată, iar sarcinile de zi cu zi te solicită foarte mult? Investind într-o cada freestanding dreptunghiulară, investești, de fapt, în propriile tale momente de relaxare. Acest obiect sanitar este unul modern, pe care îl poți monta oriunde îți dorești în casă, atâta timp cât spațiul îți permite.

Frumoasă și elegantă ca design, o cada freestanding dreptunghiulara de aici devine foarte ușor elementul central din încăperea în care o așezi! 

Ce dimensiuni îți dorești să aibă cada freestanding dreptunghiulara?

Unul dintre cele mai importante avantaje, de care te bucuri atunci când alegi să investești într-o cadă de tip freestanding este acela că poți obține un model în orice dimensiuni îți dorești. Un producător bun poate realiza pentru tine cada ideală, care să fie suficient de lungă, dar și de lată, încât să se potrivească de minune acolo unde vrei să o așezi. Măsoară, așadar, spațiul pe care îl ai, iar apoi îți poți comanda obiectul sanitar dorit, de care să te bucuri o perioadă îndelungată!

Durabilitate

Având în vedere că cele mai multe dintre căzile freestanding sunt realizate din acril, adică un material extrem de rezistent la impact, cu o greutate mică și simplu de modelat în numeroase forme, trebuie să iei în calcul faptul că un obiect sanitar realizat din acest material are o durată de viață de până la 20 de ani. Mai mult, optând pentru o cadă acrilică, vei observa că aceasta își păstrează aspectul deosebit, fără a se zgaria la fel de ușor precum modelele din alte materiale.

Tot ce trebuie să faci în timp, pentru a întreține cada aleasă este să o cureți cu produse specifice, iar astfel te vei bucura de ea multă vreme.

Poți alege un model cu picioare sau fără

Pe piață există astăzi atât căzi cu picioare, cât și modele fără picioare. Dacă, de exemplu, îți dorești o cadă freestanding fără picioare, o poți monta direct pe podea. În schimb, un model cu picioare îți aduce un plus de stil în locuința personală, pentru că are un aspect cu totul deosebit. Rămâne la alegerea ta care să fie picioarele ideale: fie cele moderne, cu linii drepte, fie modelele cu linii frumos curbate, care amintesc de perioada de odinioară, vintage.

Montaj individual sau lângă perete

Datorită formei sale, cada dreptunghiulară îți permite să o așezi lângă perete ori individual, într-un spațiu mai larg. Pune în balanță care sunt preferințele tale, iar apoi îți vei da seama unde te vei relaxa cel mai bine. Cât despre montajul propriu-zis, te poți ocupa singur de această lucrare sau poți apela cu încredere la specialiști în domeniu. De asemenea, este bine să știi că vei primi cada împreună cu racordurile necesare pentru conectarea acesteia la canalizare, ceea ce îți ușurează munca.

Alegi orice culoare îți dorești

Acrilul este un material foarte simplu de colorat. Datorită acestui aspect, astăzi poți să alegi atât o cadă simplă, albă, cât și o cadă colorată, mai ales dacă vrei să o transformi în elementul central dintr-o anumită încăpere. Nu trebuie să-ți faci griji în privința culorii, pentru că ea rămâne la fel de frumoasă chiar și după o perioadă îndelungată de utilizare.

Studiază toate modelele de căzi pe Elves.ro!Aici găsești mereu diversitate, dar și calitate. De asemenea, de aici poți comanda și o oglinda baie Elves deosebită, precum și accesoriile de care ai nevoie, pentru a utiliza spațiul personal cât mai ușor și mai confortabil! Imediat după ce îți plasezi comanda, primești produsele dorite în cel mai scurt timp!

Date de contact:

Email: office@elves.ro

Telefon: 0760 077 183

Adauga Comentariu

Follow us

In curand