StiriSpeciale.ro

Electrocalin – Una dintre cele mai apreciate firme de bransament electric din Bucuresti

Electrocalin este una dintre cele mai apreciate firme de bransament electric din Bucuresti si Ilfov. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniul electricitatii, Electrocalin se bucura de o reputatie solida datorita calitatii serviciilor sale si a modului profesionist de abordare al fiecarui proiect.

Cele mai importante caracteristicii ale firmei de bransament electric – Electrocalin

Experienta si calitatea serviciilor

Calitatea lucrarilor executate este cea care vorbeste in mod direct despre implicarea si respectful fata de client. Calitatea este principalul obiectiv si totodata, valoarea in jurul careia Electrocalin isi ghideaza intreaga activitate.

Firma de bransament electric Electrocalin dispune de o echipa de electricienti autorizati ANRE, cu experienta si mii de client multumiti. In plus, folosirea echipamentelor de inalta calitate si tehnologia de ultima generatie, reusesc sa ofere siguranta si fiabilitatea sistemelor electrice.

Profesionalism si promptitudine

Electrocalin, firma de bransament electric se diferentiaza prin politica stricta de siguranta si calitate. Astfel, toate serviciile oferite sunt effectuate in conformitate cu normele si standardele de siguranta. Mai mult decat atat, fiecare solicitare este tratata cu profesionalism si promptitudine.

Servicii complete de bransamente electrice in Bucuresti si Ilfov

Pe langa executia bransamentelor electrice, Electrocalin se ocupa de intocmirea dosarelor si a documentatiei de obtinere a avizelor de amplasament sau racordare. Datorita experientei vaste in domeniul efecturarii instalatiilor electrice si a lucrarilor de bransament, fiecare client se bucura de cele mai bune si avantajoase solutii.

Dosarul tehnic al instalatiei de utilizare

Electrocalin intocmeste dosarul tehnic al instalatiei de utilizare necesar montarii contoarului de energie electrica si incheierii contractului cu furnizorul de energie electrica.

Ce contine dosarul tehnic al instalatiei de utilizare?

  • Avizul de racordare insotit de cererea de racordare;
  • Adresa de inaintare;
  • Declaratia executantului;
  • Tabelul cu clasificarea incaperilor;
  • Buletinul de verificare priza de pamant;
  • Buletinul de verificare a rezistentei de izolatie a circuitelor;
  • Buletin de reglaj al intrerupatorului general;
  • Buletinul de verificare transformatoare de curent si tensiune;
  • Date si documente privind subconsumatorii alimentati din instalatia consumatorului.

Dosarul de instalatie interioara va fi realizat si depus de firma de bransament electric Electrocalin.

Asadar, daca locuiesti in Bucuresti sau Ilfov si iti doresti sa beneficiezi de costuri reduse pentru racordare si realizare a instalatiei, contacteaza firma Electrocalin si solicita o oferta.

Echipa de specialist iti vor oferi consultanta de specialitate pentru obtinerea avizelor tehnice necesare pentru racordare si totodata, se vor ocupa si de executarea instalatiei de racordare la reteaua electrica.

StiriSpeciale.ro

comentarii

Follow us

In curand